• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 22 - 28 august 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 22 - 28 august 2016

 

Undercloud, Greensounds si City Wave

 

Daca ti se pare o saptamana lipsita de evenimente, urmeaza recomandarile Orasul Meu si mergi la Undercloud, Greensounds si Luna Plina. Se desfasoara pe parcursul mai multor zile, fiecare din ele cu programul lor, dupa cum urmeaza:

 

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 22 - 28 august 2016

Foto: UNDERCLOUD - Festival de Teatru Independent de Orice FB.

 

De astazi, 22 august, pana la sfarsitul lunii, Undercloud - Festivalul International de Teatru Independent e la Arcub - Hanul Gabroveni.

Evenimentul e deja la a 9-a editie, cu aceleasi sectiuni cu care te-a obisnuit: "invitati din Romania", "invitati din strainatate" si cea de "concurs", la care participa piesele romanesti din cadrul festivalului.

Grecia, Anglia, Franta, Republica Moldova, Israel si Rusia vin cu alte productii teatrale, tot pe scena Arcub, care te introduc cate putin in cultura fiecarei tari.

Nici lansarile de carte, workshopurile sau masterclass-urile, unde vorbesc oameni cunoscuti din lumea teatrului romanesc, nu lipsesc. Toate de la ora 16:00.

 

Intre 26 - 28 august, in Herastru, are loc a 3-a editie de Bucharest Greensounds Festival, organizat de Creat impreuna cu primaria capitalei.

Nu ai doar distractie in aer liber, ci si activitati interactive, spatiu pentru chill si, bineinteles, zonele de foodcourt. Daca in prima zi ii cunosti pe membrii trupei Scarecrow si Noise of Human Art, in a doua vin cei de la Strung Out, Mad Caddies, Mando Diao, Otros Aires, Koop Oscar Orchestra si The Herbaliser. Din line-up mai fac parte Subcarpati, E.M.I.L, The Kryptonite Sparks si altii. Iti canta si te incanta de la ora 16:00.

 

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 22 - 28 august 2016

 

In acelasi weekend, intre 25 - 28 august, vii la primul Festival de Film Horror & Fantastic „Luna Plina. Povesti de groaza, ateliere fantastice, escape rooms, vanatori de fantome si petreceri, unde altundeva daca nu in mama tuturor spaimelor - Transilvania. Mai exact, Biertan.

Sunt prezenti si Foley’Ala cu un cine-concert, adica in timp ce ruleaza „Genuine: A Tale of a Vampire”, baietii ti-au pregatit o coloana sonora inspaimantator de buna. Informatii despre program si abonamente gasesti aici, iar groaza si teroarea incep de la 21:00.

Distribuie