• Share

iMapp coloreaza Bucurestiul

iMapp coloreaza Bucurestiul

 

In septembrie pregateste-te sa vezi un Bucuresti dinamic, colorat si bine proportionat. La iMapp Bucharest, „unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume”, cum insasi organizatorii, oamenii de la creart, ne spun.

 

iMapp coloreaza Bucurestiul

Foto: iMapp Bucharest FB.

 

A treia editie se intampla in mai multe locatii si vinerea asta te poarta la Universitatea de Arhitectura si Urbanism „Ion Mincu” pentru un video mapping realizat de Motionlab, in Piata 21 Decembrie si continui cu un party in Expirat, de unde clar nu lipsesc proiectiile.

16 septembrie, aceeasi locatie, insa video mapping-ul e marca Les Ateliers Nomad, iar party-ul se tine in Control.

 

iMapp coloreaza Bucurestiul

 

Apogeul il urmaresti pe 24 septembrie, in Piata Constitutiei, cu 104 proiectoare si peste 20.000 de metri patrati de proiectat, care transforma Palatul Parlamentului.

Aici, de la 22:30, echipele finaliste se intrec in show-uri care de care mai spectaculoase pe tema „Dialoguri”, jurizate fiind de oameni de bine din industrie, precum Ana Ascencio – Directorul Artistic al Festivalului MAPPING din Geneva, Martin Pošta – Directorul Festivalului SIGNAL din Praga, Birgit Zander – fondatorul, organizatorul si Directorul Creativ al FESTIVAL OF LIGHTS din Berlin, Ilkka Paloniemi – Directorul Artistic al Festivalului LUX din Helsinki si Kaat Heirbrant – Directorul Festivalului LIGHT din Ghent.

Cine sunt preafericitele finaliste? Romania (yaaaay!) cu Mindscape Studio, Spania - Romera Diseño e Infografia, Turcia - VOID, Muntenegru - Filip Roca, Ungaria - Limelight si Rusia - Illuminarium 3000.

 

iMapp coloreaza Bucurestiul

Foto: iMapp Bucharest FB.

 

Nu doar vizual te bucuri, ci si auditiv. Róisín Murphy vine in Romania cu ocazia evenimentului, iar Golan & Orchestra canta in deschidere. Tot pe 24 septembrie, de la 19:00. Intrarea e libera.

Distribuie