• Share

Top 3 evenimente ale weekendului 18-20 septembrie

Top 3 evenimente ale weekendului 18-20 septembrie

 

Se anunta un weekend de sarbatoare in oras, mai ales ca sunt si Zilele Bucurestiului. In caz ca nu va convinge programul, mai avem cateva idei legate de cum va puteti petrece finalul de saptamana.

 

bucuresti muzeul taranului roman

Zilele Muzeului Taranului

Pana in 20 septembrie, sunteti invitati la sarbatoarea Muzeului Taranului, intr-o paradigma in care traditionalul se imbina cu expozitiile foto sau retrospectiva de film. Accesul la evenimente este liber.

 

 

BIFE-SIM - Targ international de mobila, echipamente si accesorii

V-ati mutat si veti nevoie de mobila sau pur si simplu aveti chef sa vedeti ultimele tendinte fara a rasfoi un catalog virtual? Incercati sa va faceti timp pentru o vizita la Romexpo, la Targul international de mobila. 68 de expozanti din tara si strainatate au ceva de spus pe aceasta tema. Taxa de intrare: 10 lei.

 

 

Fire In The Park Rock Fest

Rockerii de ieri si de azi isi pot da intalnire la Halele Carol pentru un mini-festival de gen. Motivul? Clubul Fire aniverseaza 15 ani de existenta, asa ca a invitat 20 de trupe si DJ-i pentru a marca momentul. Nu vor lipsi: Luna Amara, Emil, Omul cu Sobolani sau Vita de Vie. Bilet de o zi: 35 de lei, abonament, 49 de lei.

Distribuie