• Share

Festivaluri de teatru si whisky, muzica buna si fotbal

Festivaluri de teatru si whisky, muzica buna si fotbal
Inca o poza care surprinde curcubeul de azi dimineata. Foto: Dragos Asaftei

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri: 7 - 11 noiembrie 2016

Ia o pauza. Monotonia job - acasa e obositoare, insa solutia e chiar Bucurestiul cu ale sale evenimente si cele 5 lucruri de facut saptamanal, recomandate de Orasul Meu:

Luni - InLight Theatre Festival

Pasiunea pentru actorie te-a purtat prin diverse proiecte culturale, chiar daca nu ai studii de specialitate. Iar acum, scoala de actorie InLight iti da sansa sa participi si la prima editie a eventului InLight Theatre Festival, primul festival de teatru cu actori neacreditati.

Categoriile la care te poti inscrie sunt Cel mai bun spectacol, Cei mai buni actori/Cele mai bune actrite - ambele cu subcategoriile incepatori sau avansati, Cel mai original text - incepatori si Premiul Carisma, acordat de public, prin vot.

Spectacolele se desfasoara intre 7 si 14 noiembrie la Unteatru, iar „Captivi” la Teatrul de Arta. Programul mai jos.

Foto: inlightcenter.ro

Marti - Mes Quins

A doua zi din saptamana vine cu lansare de album in Control. Mes Quins urca pe scena cu „Vive la Promiscuitate!” in jurul orei 21:00. Dupa cativa ani in care n-au mai scos nimic, baietii aduc piese cu mesaj, consistente si nuantate, motiv intemeiat pentru care sa-ti iei bilet. Te costa 10 Lei, iar dupa ora 22:00 ai si 50% discount la bar.

Miercuri - Sting & The Police Tribute

Beraria H te-a obisnuit cu desele concerte tribute organizate, iar azi se canta „Roxanne”, „Englishman in New York”, „All for Love”, „Desert Rose”, „Shape of my heart” si alte piese pe care le stii vers cu vers de la Sting. Ghost in the Machine e band-ul italian care face spectacol pe scena fostului Pavilion al Industriei Grele Sovietice incepand cu ora 20:30.

Pretul unui bilet este 25 Lei pentru categoria A, in fata scenei cu loc la masa, si 15 Lei categoria B, acces general cu loc la masa.

Rezervare poti face aici, la [email protected] sau la 0725 345 345.

Joi - Whisky Fest

Curiozitatea vis-a-vis de bautura distilata din cereale ti-a fost starnita de filmele americane, insa n-a ramas la acel stadiu. Ai aflat si povestea din spatele ei, ca lemnul butoiului in care este depozitata ii defineste gustul, ca cei cativa zeci de ani fac diferenta intre savoarea nobila si cea slab calitativa, iar deosebirea dintre single malt, blend sau vatted malt o faceau bautura preferata de Frank Sinatra, Mark Twain si altii ca ei.

De aceea vii si la Whisky Fest, intre 10 -12 noiembrie, in Sala de Marmura la Casa Presei, unde poti degusta peste 100 de arome si gusturi, de la cele mai cunoscute pana la cele mai rare varietati.

Tony Vanaria, brand Ambassador Hudson, si Struan Grant Ralph, brand Ambassador Glenfiddich, ti-au pregatit si sesiuni exclusive de mentoring.

Intregul program il gasesti aici, iar bilete iti cumperi de pe iabilet.ro, 39 Lei/zi sau 70 Lei/abonament.

Vineri - Preliminariile Campionatului Mondial 2018 Romania - Polonia

Pe Arena Nationala se joaca cea de-a patra partida a Romaniei din grupa E, cu Polonia, pentru calificarea la Campionatul Mondial Rusia 2018.

Iti cumperi bilet si vii sa sustii nationala de la 21:45. Preturile variaza intre 40 - 150 Lei, chiar 400 - 600 Lei pentru zona VIP.

Distribuie