• Share

Stand-up, colinde si petreceri

Stand-up, colinde si petreceri

6 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri 19 decembrie – 23 decembrie 2016

Luni: Stand Up Comedy - Show-ul nou cu glume tipla sau Stefan Hrusca: Sara Craciunului Nost' - Turneu Aniversar 25 de ani

Saptamana Craciunului se incepe in functie de ce gusturi ai: Bobonete si ai lui companioni sau Stefan Hrusca si colindele sale provocate gramatical. In cazul in care ii alegi pe primii, ora e 20:00 si locul Sala Palatului. Bilete iei de pe bilete.ro ca sa ii vezi live pe actorii tai preferati din serialul Las Fierbinti. Dar daca vrei sa intri induiosat in atmosfera sarbatorii, asculta-l pe Stefan Hrusca de la ora 17:00 sau de la ora 20:00 la Teatrul I.L. Caragiale. Bilete iti iei de pe startickets.ro pentru 120 sau 160 de lei.

Marti: Vibrate Festival - Chrismas Concert

Muzica clasica de Craciun este alegerea pentru seara de marti si asta pentru ca iti e si la super indemana, fiind gratis in limita locurilor disponibile. vibrate!festival este organizatorul evenimentului si iti aduce un program cu Luigi BOCCHERINI Musica Notturna delle strade di Madrid, Felix MENDELSSOHN concert pentru pian si orchestra de coarde, Arvo PÄRT Summa, Vlad MAISTOROVICI concert Transilvan si Benjamin BRITTEN Simple Simphony. Locatia este atriumul Bibliotecii Nationale a Romaniei de la ora 19:00.

Miercuri: Colinde Netemperate

Pe modelul colindelor mergi si astazi, doar acum e momentul lor. De data asta ai parte de Colinde Netemperate la Centrul National al Dansului, de la ora 19:30 iar intrarea este libera. Vei asculta melodii aparte, vechi, deci ai toate sansele sa te imbogatesti cultural. Sau macar sa incerci.

Joi: Vita de Vie

Schimba putin registrul cu Vita de Vie care are ce sa iti cante de vreo 20 de ani. Oamenii au lansat un album nou in octombrie deci vei asculta joi seara piese noi si vechi. Adrian Despot si spiritul lui liber te-au irecuperabil sedus asa ca vino si sustine-l de la ora 21:00 in Control. Intrarea e 30 de lei.

Vineri: Pulovar - for the selfless selfish 2017

Daca inca nu ai dat ce ti-era de prisos de prin casa, o poti face azi la Kran. Pulovar - for the selfless selfish 2017 este un party organizat pentru strangerea de haine, jucarii, rechizite si alimente neperisabile sub forma de cadouri pentru copii sub 18 ani. Dar ce aduceti trebuie sa fie nou sau aproape ca nou, din respect pentru cei care le vor primi. Intrarea este 15 lei, bani care se vor transforma tot in donatii.

Distribuie