• Share

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 19 - 23 septembrie 2016

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 19 - 23 septembrie 2016

 

Ai inceput saptamana cu „de azi...”? De azi ies mai mult in oras, ma distrez mai tare, ma informez mai mult, aflu mai repede unde au loc cele mai cool evenimente. Iar Orasul Meu, pentru ca te intelege si te sustine, iti vine-n ajutor c-un top 3 musai de ajuns/vazut/facut:

 

Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 19 - 23 septembrie 2016

Foto: Jan Blomqvist FB

 

The Excess Show - Jan Blomqvist

Ti-ai cumparat bilete la party imediat cum i-ai vazut numele lui Jan Blomqvist. Il ai pe repeat si ce-a facut la Burning Man te-a cucerit cu totul. Asa ca joi, 22 septembrie, vii in Control, in jurul orei 22:00, cu emotiile omului care-si intalneste idolul. Cum nu e singur, din line-up mai fac parte si Octavian Ionescu aka Oktopus si Chlorys. In cazul in care n-ai avut timp sa-ti iei bilet, gasesti pe eventbook.ro - 30 Lei.

 

iMapp Bucharest

Ai fost la party-urile din Control si Expirat, iar acum le incununezi cu cel mai mare spectacol multimedia de 3D video mapping din lume, iMapp Bucharest in Piata Constitutiei. Incepe la ora 17:00, pe 24 septembrie, cu 104 proiectoare care-si fac treaba in peste 20.000 de metri patrati.

Stii din editiile anterioare cam cum sta treaba. Echipele finaliste isi prezinta lucrarile pe fatada celei mai mari cladiri administrative din Europa, Palatul Parlamentului. Anul acesta se dueleaza Muntenegru, Spania, Turcia, Rusia, Ungaria si Romania. Votezi si te bucuri de concertul de dupa, cu Róisín Murphy. In deschidere vine Golan & Orchestra, de la 19:00. Intrarea e libera, desigur.

 

 

!MPRO - Festivalul National de Improvizatie

Intre 22 - 25 septembrie, la ARCUB, e singurul festival national de improvizatie. Realizatorii spectacolelor s-au asigurat ca improvizatorii incep de la acelasi nivel de experienta si au creat grupe mixte, in care se joaca de la muzical la western, sketch comedy si long-form inspirat din Game of Thrones.

Jill Bernard si Joe Bill, invitati speciali din SUA cu peste 20 de ani de experienta in domeniu, trainuiesc orice participant dornic de a fi mai spontan si, drept urmare, doua dintre show-uri sunt realizate in urma atelierelor acestora: The Romanian Scramble si The Last Straw.

In ultima seara cei doi sustin SCRAM, un spectacol in engleza, iar !MPRO Talks e o sectiune noua, cu intrare libera. E clar ca razi de te dor obrajii, asa ca grabeste-te sa-ti cumperi bilet de pe eventbook.ro, iar preturile variaza de la 25 - 60 Lei sau chiar 200 Lei abonamentul.

Programul il gasesti aici.

Distribuie