• Share

Uite unde mergi saptamana asta, fara bani

Uite unde mergi saptamana asta, fara bani

5 lucruri de facut in Bucuresti de luni pana vineri 13– 17 februarie 2017

Luni – Nunzio

Incearca sa faci din saptamana aceasta ceva cu viata ta asa ca incepe-o bine cu un drum la un spectacol care te pune pe ganduri. "NUNZIO" sau #frica de a fi iti aduce in fata doua personaje etichetate de societate ca nefiind tocmai standard. Un copil care suferă de o forma de autism numită "Asperger" si Pino, un personaj aparent lipsit de emotii sunt legati de o relatie speciala. Luni si marti poti vedea reprezentatia la Cuibul Artistilor, de la ora 19:00 sau 21:00.

Intrarea este libera dar sunt acceptate donatii, daca exista doritori in acest sens.  

Marti – Kisstale party - Heavy Rotation Live

Azi e Valentine’s Day asa ca imbraca-te in inimioare din cap pana-n picioare si fugi la o ptrecere tematica in True Club. Heavy Rotation te va incanta cu cele mai frumoase melodii de dragoste ca sa petreci cu fluturi in stomac si pasi de dans cu ocazia evenimentului. Daca ai pereche, primesti a doua bautura din partea casei.

Intrarea este libera pentru ca oamenii sprijina iubirea.

 Miercuri – Urban Monkey GET DOWN PARTY

Fa-te gata de un Expirat cu party special miercurea asta, de la ora 21:00. Line-up-ul e cu Zicu, Ufe, DJ Bully, Vlad Dobrescu si DJ Sauce, ceea ce e bine. Ai grija insa ca accesul se face in baza unei invitatii pe care trebuia sa o ceri pana acum, asa ca vezi cine pe unde le are si daca ai cum sa mergi. Daca nu, data viitoare.

 Joi – Conferinta Mamuca MARe

ARCUB - Hanul Gabroveni te invita la un eveniment destept, de la ora 18:00, unde se va discuta evenimentul MAMUCA de anul trecut. Deci daca ai chef de discutii interesante despre ce a avut de oferit expozitia si cum urmeaza sa fie continuat conceptul, prezinta-te. Nu sunt necesare surle si trambite.

Intrarea este libera.

Vineri – Love Sensation Djs Remember - Editia 14

Weekendul se incepe cu un party mare in Kristal Glam Club ce se doreste o calatorie prin vremurile petrecarete de mult apuse. La pupitru ii vei vedea si asculta pe Pagal, ROSARIO INTERNULLO, Dj Kool si Nocturno si va fi bine. Toata treaba are startul de la 23:00.

Intrarea e 20 lei pana la ora 1 si dupa 40 lei. Da, aici e cu bani.

Distribuie