• Share

Ce se intampla de fapt la iMapp

Ce se intampla de fapt la iMapp

 

Te asteptai probabil sa citesti o teorie a conspiratiei sau chiar o dezvaluire de ultima ora, in care afli ca se mai fura niste bani din bugetul statului, ca te mai inseala careva cu ceva sau orice alta stire negativa cu care suntem atat de obisnuiti zilele astea. Nu. Vrem doar sa-ti povestim in detaliu ce se intampla sambata la cel mai mare concurs international de video mapping din Piata Constitutiei, iMapp

 

Ce se intampla de fapt la iMapp

Foto: iMapp Bucharest FB.

 

De aici ai aflat ca tema acestei editii este „DIALOGURI” si este dedicata interactiunilor cu lucrarile prezentate, intre noi si altele la fel de frumoase.

Cei de la creart au organizat si doua teasing parties, in Control si-n Expirat, cat sa te pregateasca pentru 24 septembrie si sa vrei sa vezi mai mult. Cum ar fi:

 

Ce se intampla de fapt la iMapp

Foto: iMapp Bucharest FB.

 

Dar totusi, cine vine, cand vine?

Ora 19:00: Golan vine in formula Symphonic, cu un altfel de proiect. Alaturi de cei cinci membri sunt inca 40 de instrumentisti ai orchestrei simfonice ce imbina inedit muzica electronica, vocea si intrumentele live.

 

Ora 21:00: Mult-asteptata Róisín Murphy, supranumita „regina muzicii experimentale”, te energizeaza cu piese precum „Overpowered”, „Exploitation”, „Ten Miles High” si „House of Glass”. Dupa dans si distractie, continui cu lucruri cu adevarat importante, respectiv scopul reuniunii.

 

Ora 22:30: Incep proiectiile echipelor finaliste. Spania, Romania, Ungaria, Rusia, Muntenegru si Turcia, fiecare tara cu artistul ei.

Ai ramas gura-casca timp de 4 minute si 30 de secunde? Intrerupi filmarea cateva secunde, cat sa dai rapid un SMS la 1843, numar cu tarif normal, unde iti poti vota favoritul.

 

Si ce vedem?

Romera Diseño e Infografia SL, echipa din Spania, prezinta lucrarea „Chaos2Understanding”:

 

 

Filip Roca, director artistic, artist vizual si new media, vine din Muntenegru cu „Dislexia”:

 

 

Limelight, din Ungaria, au 15 ani experienta si iti pregatesc „Interconnection”:

 

 

Illuminarium3000, un studio din Saint Petersburg, Rusia, proiecteaza „Close Encounters Of The Thirty Third Kind”:

 

 

Turcia, prin grupul independent de creatie din Istanbul, VOID, vine cu show-ul „Lines”:

 

 

Nu in ultimul rand, Mindscape Studio din Romania, un studio de multimedia si tehnologie creativa specializat in video mappine, propune „We Are Them”:

 

Distribuie