• Share

Animale fantastice, de noapte, Slujnica si Snowden

Animale fantastice, de noapte, Slujnica si Snowden
Foto: Snowden The Movie FB.

Avanpremierele saptamanii 14 - 18 noiembrie

Filmele pe care le vezi saptamana asta in cinema sunt de mai multe tipuri, asemanatoare cu oamenii care vin in vizita. Sunt cei care stii ca vor veni, fara sa anunte, pe nepusa masa, insa asta nu conteaza pentru ca sunt mai mult decat bineveniti, cum e Snowden sau Animale fantastice si unde le poti gasi. Un alt tip sunt cei care suna inainte, te intreaba daca esti acasa si doritor de oaspeti, precum Animale de noapte, al carui subiect ti se cuibareste-n minte. Mai e si Slujnica, invitatul ala care ramane peste noapte si afli ca sforaie.

Snowden

I-ai urmarit povestea inca din mai 2013, cand Snowden, fost agent CIA si NSA, a facut dezvaluiri despre modul in care serviciile incalca dreptul la libertate si viata privata pe taramul tuturor posibilitatilor, America.

Filmul regizat de Oliver Stone iti arata parcursul lui Edward, de la tanarul care s-a inscris in US Army pentru a lupta in Irak si cum a devenit un Most Wanted contemporan, de pe 18 noiembrie in cinema.

Animale fantastice si unde le poti gasi

Ai vazut toata seria Harry Potter, asa ca nu poti lipsi tocmai de la noua aventura semnata de J.K. Rowling. Fantastic Beasts iti arata lumea vrajitorilor in afara scolii Hogwarts si a lui Newt Scamander, autorul cartii din care studiaza Harry in primul an si celebru magizoolog.

Scene incredibile asa cum esti obisnuit, intervin si Serviciile de Securitate in Probleme de Magie, asa ca trebuie sa fie ceva necurat la mijloc. Insa mai multe citesti aici si vezi in cinema de pe 18 noiembrie.

 

Animale de noapte

Tom Ford vine c-un thriller fascinant, tensionat si tulburator. Amy Adams si Jake Gyllenhaal, nominalizati la Oscar, joaca rolul unui cuplu divortat, care, dupa 20 de ani de la despartire, inca se afla la granita dintre iubire si cruzime, razbunare si iertare.

Noi avem doar cuvinte de lauda, dar te lasam pe tine sa decizi:

 

Slujnica

Despre The Haindmaiden ti-am scris mai multe aici, cum te astepti la regie in stilul Tarantino si ce primesti de fapt, ce are in comun cu 50 Shades of Grey si care e, de fapt, povestea lui Sookee, hoata de buzunare deghizata in servitoare in casa unei nobile numita Hideko. Tot din 18 noiembrie in cinema, dar pana atunci poti arunca o privire aici sa vezi despre ce-i vorba:

 

Distribuie