• Share

Concerte multe, bune, gratis sau aproape gratis saptamana asta

Concerte multe, bune, gratis sau aproape gratis saptamana asta

Concert Vama la Hard Rock Café

Intre auditiile de la Vocea Romaniei, Tudor Chirila face o oprire la Hard Rock Cafe cu tot cu colegii lui din Vama, pentru un concert in care nu mai ai treaba cu intorsul scaunelor pentru ca te tii de dans.

Concertul de miercuri, 13 septembrie, ora 21:30, e o incalzire pentru lansarea noului album, Better, din 12 octombrie la Sala Polivalenta (ghiceste in ce zi pica. Oare "Ne vedem joi?").

Biletele le gasesti de la 95 de lei, cu loc la masa, in sala, sau la 59 de lei, fara loc, in fata scenei. Le poti cumpara de pe www.iabilet.ro.

Si, pentru ca tot am vorbit despre album, afla ca s-a lansat exact astazi si pe YouTube. Il poti asculta aici, e in engleza si suna fresh.

Concert Angela Gheorghiu

Eh, iata un eveniment pe care nu trebuie sa il ratezi! In primul rand, o avem pe cea mai cunoscuta soprana de la noi, Angela Gheorghiu, care concerteaza in Romania, lucru extrem de rar in cariera ei. Doi, intrarea e libera.

Asa ca, daca vrei sa vezi un recital pe care doar londonezii, francezii sau nemtii au ocazia sa il vada mai des, ne vedem in Piata Constitutiei.

Ca sa ne facem incalzirea, am redescoperit cover-ul facut dupa piesa “Copacul” cantata de Aurelian Andreescu, melodie care suna foarte bine in interpretarea ei.

Concert Robin and the Backstabbers

Daca vineri nu vrei sa asculti muzica clasica, ai si o alternativa rock. Gradina cu Filme de la creart isi inchide sezonul estival de muzica, evenimente & co. cu Robin & The Backstabbers, sase baieti care canta despre sate, soare cu dinti si Cristina (hai ca o stii si tu pe fata aia).

Un bilet costa 41 de lei si poate fi cumparat de pe www.eventim.ro sau de la sediul creart (Piata Lahovari nr.7).

 IMapp

Cercuri, valuri, foc, oameni, masini, Star Wars. Cam asta au putut oamenii sa vada in ultimii doi ani pe Casa Poporului, la IMapp, cel mai mare eveniment de video-mapping din Romania.

In 2017, tema este Above and Beyond, iar de muzica se ocupa Paul Damixie, Moonlight Breakfast si, surpriza, Pink Martini, trupa care de ceva timp aproape s-a mutat in Romania.

Intrarea e libera, iar tarile participante sunt, in ordinea numerelor de pe laser, Romania, Italia, Ungaria, China, Japonia, Turcia.

 Sursa foto: pagina de Facebook iMapp

Distribuie